Industrie

Industriële infrastructuren en installaties

Lopende processen mogen niet verstoord worden door werkzaamheden. Hier zorgen wij voor. Het continu blijven draaien van productieprocessen is belangrijk. Dit principe passen wij toe in alle denkbare segmenten, van zwaar-chemische tot en met de voedingsindustrie.


Onze opdrachtgevers

Door nauwe samenwerking van onze bedrijfsonderdelen Infra en Installaties zijn wij in staat om opdrachtgevers te voorzien van “state of the art” oplossingen voor technische installaties. Deze installaties variëren van communicatie- en beveiligingsintallaties tot laag- en hoogspanningsinstallaties en van engineering tot realisatie en service & onderhoud.

Een voorbeeld hiervan is het realiseren van een hoogspanningsaansluiting voor een elektro statisch filter op een hoogte van 30 meter. Dit project voerden wij uit bij Afvalstoffen Terminal Moerdijk. Voor Engie Services Zuid hebben wij op een bedrijventerrein in Tilburg leidingwerk aangelegd voor een nieuw concept industrieel- afvalwaterzuiveringsinstallatie. Op dit stelsel zaten onder andere Fujifilm en Coca Cola aangesloten.
Lees meer over dit project hier.

 

Divide Internetoplossingen