Combi-project Hoogerheide/Woensdrecht

Projectomschrijving

In opdracht van DNWG en Enexis werkt Baas aan het waterleidingnet en gasleidingnet in Hoogerheide en Woensdrecht. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het bestaande stalen lagedruk gasleidingnet, het vervangen van het drinkwaterleidingnet, grotendeels bestaande uit asbest-cementleidingen, het saneren en overzetten van huisaansluitingen en het verwijderen van de buiten bedrijf zijnde middenspanningskabels.
In enkele gevallen worden ook de wateraansluitingen bij u in de meterkast (of -put) vervangen. Op deze manier kunnen we ook in de toekomst altijd rekenen op vers water.

Wanneer werken wij in uw wijk?

Eind oktober tot -naar verwachting- eind juli 2018.
Hier kan de planning van het gehele project gedownload worden. Let wel op dat deze planning een richtlijn is en kan afwijken. Voor de meest actuele informatie over de planning kunt u contact opnemen met onze omgevingsmanager Jeffrey Oorebeek

Lees ook het nieuwsbericht op de website van de gemeente Woensdrecht over de werkzaamheden.

Wat merkt u als bewoner?

Zo min mogelijk! Toch is het helaas onvermijdelijk om u af en toe te moeten storen. Wij vragen om uw begrip en doen ons best om de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

  • Wanneer wij bij u in de straat aan het werk zijn heeft u misschien even geen water. De eventuele onderbrekingen vinden plaats op werkdagen tussen 07.30 en 17.00 uur. Baas informeert u vooraf hierover via een kaart of brief.
  • Wanneer er in uw straat gewerkt wordt, kan het voorkomen dat uw oprit tijdelijk niet toegankelijk is omdat de straat is opengebroken.
  • Het kan zijn dat u de afvalcontainer op een andere plaats moet aanbieden, omdat de vuilniswagen niet in uw straat kan komen.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Tips, vragen, opmerkingen of ervaart u overlast? Neem contact met ons op.

Omgevingsmanager
Voor dit project is een Omgevingsmanager aangesteld; Jeffrey Oorebeek. Hij stemt alle feestelijkheden en sportieve evenementen uit de omgeving af met de werkzaamheden. Daarbij is hij het eerste aanspreekpunt en de schakel tussen ons personeel en de omgeving.

Inloopspreekuur
Vanaf 30 oktober 2017 bent u iedere maandag tussen 13.00 en 14.00 uur van harte welkom in onze directiekeet, gelegen aan de kruising Scheldeweg en de Onderstal. Naast algemene informatie kunt u hier ook de actuele planning van de werkzaamheden in de wijk inzien. De koffie staat klaar!

Website Verbeterdebouw.nl
Op de website www.verbeterdebouw.nl vindt u alle projecten in Nederland die aangesloten zijn bij Bewuste Bouwers. Zo ook dit project. Laat een opmerking, vraag of tip achter en wij nemen contact met u op.

Divide Internetoplossingen