Sponsoring goede doelen

Wij waarderen het dat onze medewerkers, naast hun inzet voor Baas, zich in hun vrije tijd inzetten voor goede doelen. Baas B.V. ondersteunt graag initiatieven van medewerkers. Trots op collega’s die zich inzetten voor anderen!

Roparun

Voor het vijfde jaar op rij doet Baas B.V. in het Pinksterweekend van 2017 mee aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam. In teamverband leveren we een sportieve prestatie om geld op te halen voor de zorg aan mensen met kanker. Baas gaat deze uitdaging aan met een team van 25 mensen: 8 lopers, 6 fietsers en 11 man ondersteuning (chauffeurs, koks, masseurs, captain).

Het motto van de Roparun is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

In 2016 hebben wij een bedrag van €30.000,- opgehaald voor de Roparun. In 2017 hoopt Baas B.V. Team 258 nog meer geld op te halen.
Lees hier ons nieuwsbericht nadat Team 258 - Baas B.V. de finish vorig jaar bereikt had. Alle ontwikkelingen rondom ons Roparun avontuur zijn te volgen via onze speciale Facebookpagina: www.Facebook.com/Team258baasbv.

 

 

Ziekte van Hirschsprung

Baas ondersteunt de MTB Toertocht, een mountainbiketocht. Dit evenement is opgezet door een collega om aandacht te vragen en geld op te halen voor de Vereniging Ziekte van Hirschsprung. De ziekte van Hirschsprung is een aangeboren neurologische ziekte van de dikke darm.

Voor kinderen met deze ziekte is een patiëntenvereniging opgericht, bestaande uit vrijwilligers. Zij geven informatie aan ouders van kinderen met de ziekte van Hirschsprung en proberen zoveel mogelijk artsen en zorgverleners te informeren over mogelijk levensbedreigende situaties.

SamenLoop voor Hoop

Op 21 en 22 mei van 2016 heeft onze collega Jacob de Vries meegedaan aan de Samenloop voor Hoop van de KWF Kankerbestrijding in Boijl (Provincie Friesland). Hij wandelde samen met zijn team 24 uur lang in estafettevorm voor kankeronderzoek. De teamleden wisselen elkaar af op een parcours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Baas B.V. heeft deze sportieve prestatie voor het goede doel aangemoedigd en de SamenLoop voor Hoop gesponsord. In totaal hebben alle teams €72.500,- opgehaald.

24 & 25 september 2016 liep een andere medewerker van Baas, István Maszárik, mee met de Samenloop voor Hoop in Sneek. István maakt deel uit van Team 39 - Van der Zee. Naast een geldbedrag sponsort Baas het gehele team met mooie bidons. Die handig van pas kwamen tijdens de 24-uurs wandelestafette. Wij willen hiermee het gehele team een hart onder de riem steken. Er is uiteindelijk een totaal bedrag van €182.479,00 opgehaald.

Divide Internetoplossingen