NEN Veiligheidsladder trede 3 behaald

maandag, 05 maart 2018

Met trots kunnen we zeggen dat Baas B.V. gecertificeerd is voor het Veilig Bewust Certificaat. Met vlag en wimpel zijn wij geslaagd voor trede 3 van de NEN Veiligheidsladder. Op verschillende bedrijfsaspecten scoren we boven de norm.
Meer informatie

De start van een mooie samenwerking van Direct Current en Baas

woensdag, 13 december 2017

Baas en Direct Current gaan samenwerken in de ontwikkeling van het Tweede Net in Nederland.
Meer informatie

De vestiging van Baas in Tynaarlo is verhuisd naar Foxhol

dinsdag, 17 oktober 2017

Vanaf maandag 16 oktober 2017 hebben wij een vestiging aan de Korte Groningerweg 1F in Foxhol.
Meer informatie

Direct aan de slag als Monteur of Kabelwerker bij Baas

maandag, 16 oktober 2017

Kom 1 november a.s. naar de informatiebijeenkomst in Breda. Leer alles over de sector Infratechniek en het reilen en zeilen bij ons.
Meer informatie

Baas zet in op 100% elektrische auto's

dinsdag, 08 augustus 2017

Baas zet in op 100% elektrische auto’s. Met ingang van vandaag, 8 augustus 2017, rijden er bij Baas drie volledige elektrische Renault ZOE’s rond, de eerste stap naar 100% elektrisch vervoer. De eerste volledig elektrische auto's worden als poolauto's ingezet bij ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel, de vestiging Drachten en bij ons kantoor op het Airport Businesspark Lijnden bij Luchthaven Schiphol.
Meer informatie

Vertraging realisatie van nutsaansluitingen in Flevoland en de Veluwe

vrijdag, 30 juni 2017

Door een enorme groei in de bouw zijn de aanvragen voor nutsvoorzieningen sinds begin dit jaar verdubbeld. In combinatie met de schaarste aan vaktechnisch personeel levert dit voor Baas B.V. en de netbeheerders een achterstand van werkzaamheden op in Flevoland en de Veluwe. Het gebied heeft grote aandacht van ons.
Meer informatie

Collega Dennis gaat de strijd aan in de HandbikeBattle in Tirol

donderdag, 22 juni 2017

Vandaag, 22 juni 2017, neemt onze collega Dennis Bosman deel aan de HandbikeBattle in Tirol. Tijdens deze sportieve uitdaging neemt hij het op tegen andere teams van revalidatiecentra in Nederland. Baas sponsort deze knappe prestatie van Dennis en zijn team.
Meer informatie

Baas voor vijfde keer trots aan de finish van Roparun

vrijdag, 09 juni 2017

24 collega’s vertrokken vrijdag 2 juni naar Parijs voor ‘een avontuur voor het leven’. Zij deden namens Baas mee aan de Roparun 2017. Op deze manier steunen wij de zorg voor mensen met kanker. Op maandag 5 juni kon het team het opgehaalde sponsorbedrag van €32.430,28 overhandigen aan stichting Roparun.
Meer informatie

Van bekabeling naar kindvriendelijke aankleding in het LUMC

maandag, 29 mei 2017

Baas B.V. doneert een bedrag van €1.100,- aan de LUMC Vrienden Stichting, dankzij het koper uit vervangen computerkabels.
Meer informatie

Het hoofdkantoor van Baas in Capelle a/d IJssel is een plek opgeschoven

maandag, 15 mei 2017

Wij blijven hetzelfde werk voor u doen, alleen onze huisvesting is veranderd. Op vrijdag 12 mei 2017 is het hoofdkantoor van Baas B.V. in Capelle a/d IJssel verhuisd naar het naastgelegen gebouw. Vanaf vandaag, maandag 15 mei, voeren wij onze werkzaamheden vanaf deze mooie nieuwe locatie uit.
Meer informatie
Divide Internetoplossingen