Collega Dennis gaat de strijd aan in de HandbikeBattle in Tirol

donderdag, 22 juni 2017

Vandaag, 22 juni 2017, neemt onze collega Dennis Bosman deel aan de HandbikeBattle in Tirol. Tijdens deze sportieve uitdaging neemt hij het op tegen andere teams van revalidatiecentra in Nederland. Baas sponsort deze knappe prestatie van Dennis en zijn team.
Meer informatie

Baas voor vijfde keer trots aan de finish van Roparun

vrijdag, 09 juni 2017

24 collega’s vertrokken vrijdag 2 juni naar Parijs voor ‘een avontuur voor het leven’. Zij deden namens Baas mee aan de Roparun 2017. Op deze manier steunen wij de zorg voor mensen met kanker. Op maandag 5 juni kon het team het opgehaalde sponsorbedrag van €32.430,28 overhandigen aan stichting Roparun.
Meer informatie

Van bekabeling naar kindvriendelijke aankleding in het LUMC

maandag, 29 mei 2017

Baas B.V. doneert een bedrag van €1.100,- aan de LUMC Vrienden Stichting, dankzij het koper uit vervangen computerkabels.
Meer informatie

Het hoofdkantoor van Baas in Capelle a/d IJssel is een plek opgeschoven

maandag, 15 mei 2017

Wij blijven hetzelfde werk voor u doen, alleen onze huisvesting is veranderd. Op vrijdag 12 mei 2017 is het hoofdkantoor van Baas B.V. in Capelle a/d IJssel verhuisd naar het naastgelegen gebouw. Vanaf vandaag, maandag 15 mei, voeren wij onze werkzaamheden vanaf deze mooie nieuwe locatie uit.
Meer informatie

Vier jaar op rij positief bedrijfsresultaat

vrijdag, 05 mei 2017

Voor het vierde opeenvolgende jaar zijn we als Baas B.V. erin geslaagd het jaar af te sluiten met een positief operationeel bedrijfsresultaat. Het werkvolume van Baas in 2016 is goed geweest. De bedrijfsopbrengsten bedroegen het afgelopen jaar € 98,0 miljoen. Dit is een autonome stijging van 15,7%.
Meer informatie

Baas B.V. is Bewust Veilig

vrijdag, 17 maart 2017

Wij doen mee met de campagne Bewust Veilig, waarbij het thema veiligheid centraal staat. Dit initiatief is gestart door Bouwend Nederland en Uneto-VNI. Vandaag, 17 maart 2017 op de Nationale Veiligheidsdag, geven we extra aandacht aan veiligheid op het werk.
Meer informatie

Door een storing telefonisch niet bereikbaar

woensdag, 08 maart 2017

Onze klantenservice, en alle andere vaste nummers van Baas B.V., zijn niet bereikbaar.
Meer informatie

Fraudeurs doen zich voor als Slimme Meter monteurs van Baas

vrijdag, 03 maart 2017

Wij hebben melding gekregen dat fraudeurs zich voordoen als monteur van Baas B.V. in Brabant. Treedt deze situatie ook bij u op? Laat de monteur dan niet binnen en neem contact op met ons of de politie. Ook als u de situatie niet helemaal vertrouwt kunt u natuurlijk contact opnemen.
Meer informatie

Handtekening onder combi-contract Friesland-Noordoostpolder

dinsdag, 21 februari 2017

13 januari meldde de stuurgroep Combi SION dat wij de definitieve gunning hebben voor de combiwerkzaamheden Friesland en Noordoostpolder. Afgelopen vrijdag heeft John Groen, Regiodirecteur van Infra Noord, namens Baas het combi-contract Friesland-NOP ondertekend.
Meer informatie

Het Baas Roparun team van 2017

woensdag, 21 december 2016

Van 3 t/m 5 juni 2017 doen wij voor de vijfde keer op rij mee aan de Roparun als Team 258 - Baas B.V. De voorbereidingen voor dit indrukwekkende weekend zijn al in volle gang en de teamindeling is inmiddels bekend.
Meer informatie
Divide Internetoplossingen