Overzicht Terug naar overzicht

Handtekening onder combi-contract Friesland-Noordoostpolder

dinsdag, 21 februari 2017

13 januari meldde de stuurgroep Combi SION dat wij de definitieve gunning hebben voor de combiwerkzaamheden Friesland en Noordoostpolder. Afgelopen vrijdag heeft John Groen, Regiodirecteur van Infra Noord, namens Baas het combi-contract Friesland-NOP ondertekend.

Het gaat om een groot contract, bestaande uit de opdrachtgevers Liander, Vitens, Reggefiber, Ziggo, Kabelnoord en Stedin. Dit betekent voor ons een uitbreiding in het Noorden en werkgelegenheid voor ongeveer 100 man. De werkzaamheden bestaan uit een combinatie van de aanleg van gas, water, elektra, data en telecom. Zowel aan hoofdleidingen als aansluitingen, voor nieuwbouw en reconstructie.

We hebben ons samen met Stam & Co ingeschreven en geven dus gezamenlijk een invulling aan het contract. Hiervoor is de onderneming Combinatie Baas-Stam V.O.F opgericht. Het contract met SION loopt tot 31 december 2019 met een optie tot verlenging tot 31 december 2021.

De ondertekening vond ook plaats in het bijzijn van twee vertegenwoordigers van Stam & Co, namelijk Algemeen Directeur Erwin de Lange en Manager Nuts Infra Vladan Petrovic.
 


De ondertekening in het bouw- en infrapark in Harderwijk. 
John Groen en Erwin de Lange

Divide Internetoplossingen