Overzicht Terug naar overzicht

Het hoofdkantoor van Baas in Capelle a/d IJssel is een plek opgeschoven

maandag, 15 mei 2017

Wij blijven hetzelfde werk voor u doen, alleen onze huisvesting is veranderd. Op vrijdag 12 mei 2017 is het hoofdkantoor van Baas B.V. in Capelle a/d IJssel verhuisd naar het naastgelegen gebouw. Vanaf vandaag, maandag 15 mei, voeren wij onze werkzaamheden vanaf deze mooie nieuwe locatie uit.

Van verzamelpand naar eigen kantoorruimte

Op de nieuwe locatie zijn geen andere organisaties gevestigd. We verhuizen van een verzamelpand naar een eigen kantoor. Hierdoor kunnen wij de gehele inrichting van het gebouw zelf bepalen. Zodra je door de deur bent proef je onze sfeer. Het nieuwe hoofdkantoor straalt Baas uit. Onze huisstijl, identiteit en werkzaamheden zijn prominenter aanwezig.

Telecom & Installaties én stafdiensten

In het nieuwe hoofdkantoor zijn zowel het bedrijfsonderdeel Telecom & Installaties (T&I) als de stafdiensten samen gevestigd. Hierdoor kunnen wij elkaar intern makkelijker vinden. Het pand biedt kansen om te groeien en ondersteunt ons in het realiseren van ambitieuze zakelijke en maatschappelijke doelstellingen.

Bezoekers met elektrische auto’s zijn ook van harte welkom. Voor hen, en onze eigen auto's, hebben wij laadpunten bij het nieuwe pand. In de toekomst worden deze gevoed met zonne-energie van onze eigen panelen.

Nieuwe adresgegevens:

Hoofdkantoor + Telecom & Installaties
Essebaan 71
Postbus 462, 2900 AL
Capelle aan den IJssel

Divide Internetoplossingen