Bedrijfsprofiel

Wij verzorgen zowel ondergrondse infrastructuren als bovengrondse netwerken en inpandige installaties in heel Nederland. Kijk voor al onze activiteiten hier.

Kernwaarden en missie

Veilig | Meesterschap | Menselijk | Oprecht | Lef
Baas staat onvoorwaardelijk voor een veilig bedrijfsklimaat én werkomgeving. Wij werken zorgvuldig en staan voor de kwaliteit van ons vak. We ontwikkelen en leren continu en zijn bij de tijd; oftewel Baas = meesterschap. Baas is ook menselijk. Iedereen mag er zijn en wij staan voor elkaar klaar, zodat we het samen goed hebben en beter worden; samenwerken en samen werken. Wij zijn oprecht in wat we wel en niet kunnen doen, vertellen een eerlijk verhaal en staan dus voor wat we zeggen. Baas durft ook te vernieuwen door te experimenteren en mensen de ruimte te geven. Wij hebben lef.

Met deze kernwaarden in ons DNA kunnen wij onze missie waarmaken. Samen zorgen wij voor betrouwbaar en duurzaam comfort en leveren wij energie, water en data voor iedereen.

Energie, water en data voor iedereen.
Betrouwbaar en duurzaam comfort; daar zorgen wij samen voor.

Visie

Medewerker-Service-Winst
Onze mensen zorgen ervoor dat de eindgebruiker kan genieten van comfort. Hier zijn wij trots op. Onze medewerkers maken het verschil. Wij stellen onze collega’s daarom centraal en gaan uit van de Medewerkers-Service-Winst filosofie*. Samen werken wij aan de continuïteit van ons bedrijf. Allemaal Baas!

Maatschappelijk
Wij stimuleren en staan achter medewerkers die investeren in hun maatschappelijke omgeving. Vanuit ons werk en onze mensen staan wij middenin de samenleving.

Vakdisciplines in eigen huis
Het denken aan de omgeving en omwonenden van projecten vinden wij vanzelfsprekend en streven wij altijd na. Maar wij ontzorgen niet alleen eindgebruikers, maar ook klanten en opdrachtgevers. Wij zijn een bedrijf van de praktijk en hebben al onze vakdisciplines in huis. En onze mensen verstaan hun vak als geen ander.

Duurzame relaties en ketenintegratie
Met onze klanten, partners en eigen mensen hebben wij duurzame relaties. Zorgvuldig omgaan met elkaar en met onze middelen is bij Baas vanzelfsprekend. Wij werken samen met partners die, net als ons, de mens en het vak centraal stellen. In de wijze van samenwerken lopen wij voorop.
In de totale keten combineren wij op een slimme wijze werkzaamheden van klanten, partners en onszelf. Hierdoor brengen we samen effectiever netwerken en installaties tot stand. Wij worden gezien als een fijne samenwerkingspartner.

Grootschalig én specialistisch
Grootschalig werk organiseren wij slim en specialistische opdrachten voeren wij flexibel en oplossingsgericht uit. Hier ligt onze kracht.

Vanzelfsprekend Baas! 


*
Medewerker-Service-Winst: Gemotiveerde en gezonde medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Als onze mensen hun kennis en ervaring maximaal kunnen inzetten en een hoge betrokkenheid hebben met de organisatie, komt dit de kwaliteit en veiligheid van het werk ten goede. Zo zorgen we samen voor tevreden opdrachtgevers, die graag met ons werken.

Divide Internetoplossingen