Trainee worden bij Baas B.V.

Binnen Baas heerst een open en informele cultuur. Transparantie, respect en integriteit zijn belangrijke waarden binnen ons bedrijf. Vanuit dit perspectief streven we ernaar onze medewerkers hun maximaal potentieel te laten bereiken.

Wij dromen met jou mee
Als starter heb je grote dromen. Wij willen deze dromen graag met jou realiseren.
Binnen ons traineetraject leiden wij jou op en begeleiden wij jou naar sleutelposities die aansluiten op jouw interesses. De ontwikkeling is gericht op het vergroten, verdiepen en verbreden van jouw vakinhoudelijke kennis en persoonlijke vaardigheden en competenties.
Wij geven je alle ruimte om je ambities te verwezenlijken. Ook na afloop van het traject kun je je nog volop blijven ontwikkelen.

Jouw droom
Als trainee bij Baas ga je direct zelfstandig aan de slag in een functie met bijbehorende uitdagingen en verantwoordelijkheden. Gaandeweg zal je steeds meer oplossingen zelfstandig aandragen en implementeren.
Wij kiezen bewust voor een individuele aanpak; afhankelijk van persoonlijke ontwikkeling, achtergrond, behoefte en capaciteit bewandelt elke trainee zijn eigen weg. Door het traineetraject doe je in relatief korte tijd een hoop kennis op over zowel onze organisatie als onze branche en bouw je een waardevol netwerk op.

Jouw droom realiteit
Tijdens het tweejarig traineetraject krijgt je ondersteuning van jouw coach en leidinggevende. Samen met hen stel je ontwikkeldoelstellingen op en stippel je de route uit naar je uiteindelijke functie.
Met de andere trainees van Baas volg je verschillende cursussen, zoals projectmanagement, contractmanagement, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Onze trainees voeren diverse (advies)opdrachten uit op strategisch en tactisch niveau, gericht op procesoptimalisatie. Om praktijkervaringen uit te wisselen en te leren van elkaars bevindingen komen alle trainees tweewekelijks bijeen.

 
 

Onze visie
Wij vinden veiligheid, kwaliteit en ontwikkeling erg belangrijk. Het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening staat hoog in onze missie. Net als de (persoonlijke) ontwikkeling van onze medewerkers. Vanuit onze visie is het traineetraject uitgegroeid tot een succesvol instrument waarmee wij talentvolle hooggeschoolde jongeren aantrekken, opleiden en begeleiden.

Pas jij in ons plaatje?
Je hebt een HBO of WO diploma in een technische of economische/bedrijfskundige richting en maximaal 3 jaar werkervaring. Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent representatief. Je hebt lef, bent ambitieus en vasthoudend. Je past prima in een no-nonsens cultuur en hebt een hands-on mentaliteit.

Bekijk onze vacatures!

Divide Internetoplossingen